top of page

Az PizzaVas webshopban több féle szállítási mód között választhatsz:

Választhatod a gyors és kényelmes FoxPost csomagautomatákba való kiszállítást, illetve a FoxPost futárszolgálattal történő házhozszállítást.

A csomagot általában 1-4 munkanap alatt készítjük elő és adjuk át a szállítócégnek. Innen számítva már csak pár nap és kézhez is kaphatod a rendelésedet.

FoxPost-os csomagautomaták:

Mit tud pontosan?

A FoxPost egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FoxPost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FoxPost sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig biztosítja az átvétel lehetőségét. Ha valamiért mégsem tudod határidőn belül átvenni a csomagod, kérlek, hívd a FoxPost Ügyfélszolgálatát.

Az aktuális szállítási díjak fizetés előtt válnak láthatóvá.

Hol találod?

A hozzád legközelebb eső Foxpost automatát megtalálod Google térképen vagy a www.foxpost.hu-n! Ha megvan a legszimpatikusabb automata, a kosárra kattintva találod a megjegyzés mezőt. Ide írd be a az automata nevét, és hamarosan fel is adjuk a csomagot a kívánt automatába.

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FoxPost automatán keresztül. Ezt bármelyik automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hogyan vehetem át a csomagom?

Amint beérkezik. a csomag az automatába, a Foxpost küldeni fog. egy értesítő emailt és sms-t, melyben megtalálod a csomag átvételéhez szükséges nyitókódot. Ezzel a kóddal kell elfáradni az automatához, melynél bankkártyával fogsz tudni fizetni.

 

Foxpost házhozszállítás

Házhozszállítással leadott rendelésnél a kiszállítást megelőző napon érkezni fog egy email a Foxposttól a kiszállítás várható időpontjáról. A futárszolgálat munkanapokon, 8:00 és 17.00 óra között szállítja ki csomagodat. Amennyiben szeretnél időpontot egyeztetni a futárszolgálattal, ennek sincs akadálya, “A rendelésed elkészült és futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat” információs levelünkben megtalálható a futárszolgálat ügyfélszolgálatának telefonszáma. A neved, illetve a csomagszám beazonosítása után az ügyfélszolgálat segítségedre lesz a kérdéseidet, kérésedet illetően.

A futár 2 alkalommal kísérli meg kiszállítani a csomagot. Ha nem talál otthon senkit, értesítést hagy a postaládában, ezen szerepel a FoxPost központi ügyfélszolgálati telefonszáma, melyet hétfőtől péntekig 9-21 óra között tudsz hívni. (+36 1 999 0369). Ha ezt felhívod, biztosan meg tudtok beszélni olyan időpontot és helyszint, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható.

Az aktuális szállítási díjak fizetés előtt válnak láthatóvá.

Nemzetközi Szállítás

Nemzetközi szállítás esetén az MPL futárszolgálat végzi a szállítást.

Bővebb információ: www.mpl.hu

Az aktuális szállítási díjak fizetés előtt válnak láthatóvá.

bottom of page